Aangezien de voorraad wekelijks veranderd, kan de website soms niet op tijd bijgewerkt zijn.
Ook kan het zijn dat uw drumstel wel aanwezig is of nog binnen gaat komen.
Schroom niet om een mail te sturen wat de huidige voorraad is of om uw wensen door te geven !
Naast elektronische drumstellen zijn ook losse onderdelen voorradig, drumkrukken, baspedalen, monitors, mixers, standaards,cymbals etc.
U vindt onder de algemene voorwaarden de mogelijkheden, garantievoorwaarden en uw rechten.

OVERZICHT bijgewerkt 03-05-2019

ATV aDrum

VERKOCHT

Nu de fantastische ATV aDrum binnen als B-stock!

De liefhebber en klanten die bij mij zijn geweest weten dat de aDrum behooert tot het beste wat elektronisch drummen kan bieden. Fantastische originele opgenomen drumgeluiden in cd-kwaliteit, optische (razendsnelle) sensor voor de hihat, 360 graden bekkens etc!

Kom gewoon en geniet van dit fantastisch drumstel tegen een unieke prijs!

Tegen een speciale meerprijs kan een hihatstandaard baspedaal en drum kruk geleverd worden voor diegene die dit nog niet hebben

Roland

TDW10

VERKOCHT

De Roland TD10 is een voormalig topmodel van de Roland serie.

Deze module heeft daarboven ook het expansieboard waardoor deze dichtbij de TD20 module komt

De module heeft 8 outputs, enorm veel inputs, dus verdere uitbreiding is mogelijk en dankzij de 8 outputs geschikt voor professioneel gebruik en optredens.

Het rack heeft gebruikssporen, de overige hardware ziet er uitzonderlijk goed uit.

Daarlangs is deze set voorzien van de nieuwere hardware zoals 4 x cy8 cymbals, 1 x 12" pd120 snare met randtrigger , 1 x pd100 floortom en 2 x pd80 toms. ook de nieuwere en nauwkeurige FD8 hihatcontroller is aanwezig en de fijne KD9 gaaskick v/d TD25.

Kortom een heerlijke set voor de veeleisende gebruiker waar je nog jaren plezier van gaat hebben!

Roland

TD4KP

VERKOCHT

Dit is een speciale TD4-KP.

Normaal heeft deze geen snare met meshhead maar de vorige eigenaar heeft deze voor het speelgevoel aangeschaft.

Het grote voordeel van deze set is dat je een normaal baspedaal kan gebruiken wat een natuurgetrouw gevoel geeft. Daarnaast is dit drumstel compleet invouwbaar waardoor je met een speciale Rolandtas deze overal mee kan nemen (meerprijs).

De TD4 module staat bekend vanwege zijn overzichtelijke bediening, goede geluiden en erg veel instelmogelijkheden.

Kortom, dit drumstel is geschikt voor beginners en gevorderden en is ook in kleine ruimtes makkelijk te plaatsen!

kruk en baspedaal tegen meerprijs vanaf € 45

Roland

TD1-KV

VERKOCHT

De TD1 KV is het huidige instapmodel van Roland.

Dit is de luxere versie met meshhead op de snare waardoor je veel gevoel in het drumspel kan leggen.

Dit is sowieso een leuke uitvoering aangezien deze uitgerust is met een extra cymbaal.

Een prima elektronisch drumstel waar erg goede kits inzitten die geweldig klinken. Mooi compact en ideaal voor de beginnende drummer met de vertrouwde Roland kwaliteit!

De prijs is zonder kruk en baspedaal. Deze hebben een meerprijs van € 45.

Roland

TD6KX

€ 795

De Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden ! Daarnaast heeft de TD6V een verbeterde rack t.o.v. de TD6 en zijn de pads (Mesh head) PD85-dual triggered. Dual triggered houdt in dat je zowel vanuit het middendeel als de rand een eigen geluid kunt programmeren, zodat je i.p.v. 3 tom-geluiden er 6 hebt. Zowel de Toms, de cymbals als de snare worden tegenwoordig nog steeds geleverd bij de allernieuwste kits van Roland. Buiten de Meshheads toms en snare om heeft de KX boven de standaard TD6V ook een tripple triggered ride (CY12 R/C) waarin de ride, cowbell en ook een crash te programmeren is.

baspedaal en kruk hebben een Meerprijs van € 75

Inruil mogelijk!


ROLAND

HD1

VERKOCHT

De Roland HD1 is de compacte alleskunner van Roland. Ook op deze kit heeft Roland niet bespaard op de kwaliteit en de voorgeprogrammeerde kits. Wel zijn de instelmogelijkheden een stuk beperkter en de voorgeprogrammeerde kits en geluiden beperkter in aantal. Een ideale kit voor diegene die van een simpele bediening houdt en/of weinig ruimte heeft en/of weinig geld wil uitgeven. Het voordeel van de Roland-kwaliteit is dat u met mij een afspraak kan maken, wanneer uw kind drumles heeft en u deze kit voor hem/haar wilt aanschaffen. Mocht uw kind binnen een half jaar geen interesse meer in drummen hebben, dan kunt u van tevoren een terugkoopverklaring met mij afspreken met een afschrijving met een maximum van € 90.

Set stokken en en nieuwe Pearl kruk hebben een meerprijs van € 39