Aangezien de voorraad wekelijks veranderd, kan de website soms niet op tijd bijgewerkt zijn.
Ook kan het zijn dat uw drumstel wel aanwezig is of nog binnen gaat komen.
Schroom niet om een mail te sturen wat de huidige voorraad is of om uw wensen door te geven !
Naast elektronische drumstellen zijn ook losse onderdelen voorradig, drumkrukken, baspedalen, monitors, mixers, standaards,cymbals etc.
U vindt onder de algemene voorwaarden de mogelijkheden, garantievoorwaarden en uw rechten.

OVERZICHT bijgewerkt 06-07-2019

ATV aDrum

B-stock

VERKOCHT

Nu de fantastische ATV aDrum binnen als B-stock!

De liefhebber en klanten die bij mij zijn geweest weten dat de aDrum behooert tot het beste wat elektronisch drummen kan bieden. Fantastische originele opgenomen drumgeluiden in cd-kwaliteit, optische (razendsnelle) sensor voor de hihat, 360 graden bekkens etc!

Kom gewoon en geniet van dit fantastisch drumstel tegen een unieke prijs!

Tegen een speciale meerprijs kan een hihatstandaard baspedaal en drum kruk geleverd worden voor diegene die dit nog niet hebben

Roland

TD9KX

VERKOCHT


Een keurige TD9KX. Deze heeft standaard 50 sets voorgeprogrammeerd en met meer dan 500 geluiden is dit een geweldige module. Deze set heeft dus ook de laatste hardware, die nog steeds nieuw leverbaar is: 1x PD105 snare, 3x PD85 toms, 1x CY12 R/C ride (triple triggered), CY5 Hi-hat, CY8 crash, FD8 Hi-hat controller en een KD8 kick. Dit is een heerlijke set voor beginners EN gevorderden!

Roland

HD1

€ 295

De Roland HD1 is de compacte alleskunner van Roland. Ook op deze kit heeft Roland niet bespaard op de kwaliteit en de voorgeprogrammeerde kits. Wel zijn de instelmogelijkheden een stuk beperkter en de voorgeprogrammeerde kits en geluiden beperkter in aantal. Een ideale kit voor diegene die van een simpele bediening houdt en/of weinig ruimte heeft en/of weinig geld wil uitgeven

Roland

TD12

€ 1.495

Dit is een archieffoto!!

De TD12 die te koop is heeft de grote KD120 kick van de TD20.

Een keurig drumstel met gebruikssporen aan het rack en krasjes op de module van de VH11 hihat.

Een heerlijke module, de TD12. Doordat er een mixer op zit, kan je snel de crashes, snare, toms e.d. harder of zachter zetten. Daarlangs heb je ook volume-draaiknoppen voor de master, mix in en phones, zodat je bijv. de inkomende muziek kan bijregelen. Dit was – na de TD20 - de topset van de vorige generatie Roland. Ook een meshhead voor de kick (in dit geval de KD120, nwprijs € 489) en een VH11 als hihat.

Gewoon een heerlijk elektronisch drumstel voor de gevorderde drummer, studio's of gewoon een drummer die van topkwaliteit kan genieten.

Bij deze prijs is geen hihatstandaard, drumkruk en baspedaal inbegrepen.

Dit is in overleg wel te leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Roland

TD6KV

€ 395


(Tijdelijk uitgeleend

De Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden !

baspedaal en kruk hebben een Meerprijs van € 75

Inruil mogelijk!