Aangezien de voorraad wekelijks veranderd, kan de website soms niet op tijd bijgewerkt zijn.
Ook kan het zijn dat uw drumstel wel aanwezig is of nog binnen gaat komen.
Schroom niet om een mail te sturen wat de huidige voorraad is of om uw wensen door te geven !
Naast elektronische drumstellen zijn ook losse onderdelen voorradig, drumkrukken, baspedalen, monitors, mixers, standaards,cymbals etc.
U vindt onder de algemene voorwaarden de mogelijkheden, garantievoorwaarden en uw rechten.

OVERZICHT bijgewerkt 21-09-2019

ATV aDrum

B-stock

VERKOCHT

Nu de fantastische ATV aDrum binnen als B-stock!

De liefhebber en klanten die bij mij zijn geweest weten dat de aDrum behooert tot het beste wat elektronisch drummen kan bieden. Fantastische originele opgenomen drumgeluiden in cd-kwaliteit, optische (razendsnelle) sensor voor de hihat, 360 graden bekkens etc!

Kom gewoon en geniet van dit fantastisch drumstel tegen een unieke prijs!

Tegen een speciale meerprijs kan een hihatstandaard baspedaal en drum kruk geleverd worden voor diegene die dit nog niet hebben

Roland

TD6-KX

VERKOCHT


Deze TD6KX ziet er werkelijk als nieuw uit!

De Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden ! Daarnaast heeft de TD6V een verbeterde rack t.o.v. de TD6 en zijn de pads (Mesh head) PD85-dual triggered. Dual triggered houdt in dat je zowel vanuit het middendeel als de rand een eigen geluid kunt programmeren, zodat je i.p.v. 3 tom-geluiden er 6 hebt. Zowel de Toms, de cymbals als de snare worden tegenwoordig nog steeds geleverd bij de allernieuwste kits van Roland. Buiten de Meshheads toms en snare om heeft de KX boven de standaard TD6V ook een tripple triggered ride (CY12 R/C) waarin de ride, cowbell en ook een crash te programmeren is.

Kruk en baspedaal hebben een meerprijsvan 65.


Roland

TD12

VERKOCHT!


Dit is een samengestelde set met de toponderdelen van Roland. De snare is een PD125, de 2 x floortommen zijn de PD105. ook de Kick is een KD120. Het rack is samengesteld omdat het standaard rack te klein is. Voor een optimaal speelgevoel heeft deze set de Zildjian Gen 16 set van de laatste (betere) specificaties. Deze klinkt gewoon goed en heeft kleine verwerkte microfoons zodat deze minder storen in de speakers of monitor.

Een prachtig drumstel met een nieuwwaarde ruim boven de € 4.000.

Roland

TD12

VERKOCHT


Deze TD12 ziet er keurig uit met een module waar het LCD prima leesbaar is en een rack die er keurig uitziet. De TD12 is een gewilde module bij studio's en professionele drummers. Door de vele (instel)mogelijkheden. Doordat er een mixer op zit, kan je snel de crashes, snare, toms e.d. harder of zachter zetten. Daarlangs heb je ook volume-draaiknoppen voor de master, mix in en phones, zodat je bijv. de inkomende muziek kan bijregelen. Dit was – na de TD20 - de topset van de vorige generatie Roland. Ook een meshhead voor de kick (KD85) en een VH11 als hihat.

Gewoon een heerlijk elektronisch drumstel voor de gevorderde drummer, studio's of gewoon een drummer die van topkwaliteit kan genieten.

INRUIL MOGELIJK!

Bij deze prijs is geen hihatstandaard, drumkruk en baspedaal inbegrepen.Dit is in overleg wel te leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Roland

TD6KV

VERKOCHT


De Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden !

baspedaal en kruk hebben een Meerprijs van € 45

Inruil mogelijk!