Aangezien de voorraad wekelijks veranderd, kan de website soms niet op tijd bijgewerkt zijn.
Ook kan het zijn dat uw drumstel wel aanwezig is of nog binnen gaat komen.
Schroom niet om een mail te sturen wat de huidige voorraad is of om uw wensen door te geven !
Naast elektronische drumstellen zijn ook losse onderdelen voorradig, drumkrukken, baspedalen, monitors, mixers, standaards,cymbals etc.
U vindt onder de algemene voorwaarden de mogelijkheden, garantievoorwaarden en uw rechten.

OVERZICHT bijgewerkt 17-08-2019

ATV aDrum

B-stock

VERKOCHT

Nu de fantastische ATV aDrum binnen als B-stock!

De liefhebber en klanten die bij mij zijn geweest weten dat de aDrum behooert tot het beste wat elektronisch drummen kan bieden. Fantastische originele opgenomen drumgeluiden in cd-kwaliteit, optische (razendsnelle) sensor voor de hihat, 360 graden bekkens etc!

Kom gewoon en geniet van dit fantastisch drumstel tegen een unieke prijs!

Tegen een speciale meerprijs kan een hihatstandaard baspedaal en drum kruk geleverd worden voor diegene die dit nog niet hebben

Roland

TD9-KX2

€ 1.095


VERWACHT EIND AUGUSTUS !!

De TD9 module heeft normaal 50 voorgeprogrammeerde kits. De TD9KX2 heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en is tevens voorzien van de laatste drumgeluiden. Daarlangs zijn er meer dan 500 geluiden voorgeprogrammeerd, waardoor je zelf oneindig veel kits kunt samenstellen. Verder heeft de TD9KX2 een VH11 Hi-hat, een KD9 gaaskick en andere cymbalen (CY12 en CY13) t.o.v. de gewone TD9KX. De TD9KX2 heeft meer dan genoeg in huis om de gevorderde drummer jarenlang te plezieren. Tevens zeer geschikt voor studiogebruik.

Inruil behoort tot de mogelijkheden.

Een hihatstandaard, baspedaal en kruk is niet bij de prijs inbegrepen.

Roland

TD12

VERKOCHT!


Dit is een samengestelde set met de toponderdelen van Roland. De snare is een PD125, de 2 x floortommen zijn de PD105. ook de Kick is een KD120. Het rack is samengesteld omdat het standaard rack te klein is. Voor een optimaal speelgevoel heeft deze set de Zildjian Gen 16 set van de laatste (betere) specificaties. Deze klinkt gewoon goed en heeft kleine verwerkte microfoons zodat deze minder storen in de speakers of monitor.

Een prachtig drumstel met een nieuwwaarde ruim boven de € 4.000.

Roland

TD12

€ 1.495


Deze TD12 ziet er keurig uit met een module waar het LCD prima leesbaar is en een rack die er keurig uitziet. De TD12 is een gewilde module bij studio's en professionele drummers. Door de vele (instel)mogelijkheden. Doordat er een mixer op zit, kan je snel de crashes, snare, toms e.d. harder of zachter zetten. Daarlangs heb je ook volume-draaiknoppen voor de master, mix in en phones, zodat je bijv. de inkomende muziek kan bijregelen. Dit was – na de TD20 - de topset van de vorige generatie Roland. Ook een meshhead voor de kick (KD85) en een VH11 als hihat.

Gewoon een heerlijk elektronisch drumstel voor de gevorderde drummer, studio's of gewoon een drummer die van topkwaliteit kan genieten.

INRUIL MOGELIJK!

Bij deze prijs is geen hihatstandaard, drumkruk en baspedaal inbegrepen.Dit is in overleg wel te leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Roland

TD6KV

€ 445


De Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden !

baspedaal en kruk hebben een Meerprijs van € 45

Inruil mogelijk!