Aangezien de voorraad wekelijks veranderd, kan de website soms niet op tijd bijgewerkt zijn.
Ook kan het zijn dat uw drumstel wel aanwezig is of nog binnen gaat komen.
Schroom niet om een mail te sturen wat de huidige voorraad is of om uw wensen door te geven !
Naast elektronische drumstellen zijn ook losse onderdelen voorradig, drumkrukken, baspedalen, monitors, mixers, standaards,cymbals etc.
U vindt onder de algemene voorwaarden de mogelijkheden, garantievoorwaarden en uw rechten.

OVERZICHT bijgewerkt 11-02

ATV aDrum

€ 2.950

Nu de fantastische ATV aDrum binnen als B-stock!

De liefhebber en klanten die bij mij zijn geweest weten dat de aDrum behooert tot het beste wat elektronisch drummen kan bieden. Fantastische originele opgenomen drumgeluiden in cd-kwaliteit, optische (razendsnelle) sensor voor de hihat, 360 graden bekkens etc!

Kom gewoon en geniet van dit fantastisch drumstel tegen een unieke prijs!

Tegen een speciale meerprijs kan een hihatstandaard baspedaal en drum kruk geleverd worden voor diegene die dit nog niet hebben

Roland

TD12

€ 1.595Een heerlijke module, de TD12. Doordat er een mixer op zit, kan je snel de crashes, snare, toms e.d. harder of zachter zetten. Daarlangs heb je ook volume-draaiknoppen voor de master, mix in en phones, zodat je bijv. de inkomende muziek kan bijregelen. Dit was – na de TD20 - de topset van de vorige generatie Roland. Ook een meshhead voor de kick (KD85) en een VH11 als Hi-hat

Voor een meerprijs van € 95 wordt er een nieuwe kruk, baspedaal en hihatstandaard bijgeleverd.

Roland

TDW10

VERKOCHT

Zeer uitgebreide set i.c.m. de TD10 module met expansieboard.
2 x 10" pd100 meshhead toms en 3 x p125 12" snare en zijtoms.

Ook de betere Yamaha tide met 2 x Yamaha crashes en 1 x Roland CY5 splah.

De hihat is de Roland CY12H i.c.m. FD7 hihatcontroller .

Een heerlijke set die voor het mooie uiterlijk voorzien van een eigenbouw Elektronisch omgebouwde akoestische kick.


De module is door de aanvulling van de expansieboard een zeer goed klinkende module geworden die grotendeels te vergelijken is met de TD20 module.


Voor meer informatie en een afspraak kunt u bellen naar 06-48083505


Graag tot ziens!

kruk, baspedaal en snarestand tegen meerprijs

Roland

TD4K

VERKOCHT


De TD4 is in het bezit van de laatste en dus beste geluiden van Roland. Gewoon een goede kit die verder uit te breiden is omdat de aanwezige hardware ook gebruikt wordt bij de duurdere Roland kits. De TD4 module heeft 25 voorgeprogrammeerde kits en ook nog 125 instelbare klanken. Daarnaast zit er een metronoom-functie in en tevens zijn de demping en stemming van de snare, toms en cymbalen in te stellen. Ook zit er een coachfunctie op voor oefeningen. Gewoon een heerlijk drumstel waar de beginnende en gevorderde drummer veel plezier mee kan hebben.

De prijs is zonder kruk en baspedaal. Deze hebben een meerprijs van € 45.

Roland

TD6KX

€ 895


De Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden ! Daarnaast heeft de TD6V een verbeterde rack t.o.v. de TD6 en zijn de pads (Mesh head) PD85-dual triggered. Dual triggered houdt in dat je zowel vanuit het middendeel als de rand een eigen geluid kunt programmeren, zodat je i.p.v. 3 tom-geluiden er 6 hebt. Zowel de Toms, de cymbals als de snare worden tegenwoordig nog steeds geleverd bij de allernieuwste kits van Roland. Buiten de Meshheads toms en snare om heeft de KX boven de standaard TD6V ook een tripple triggered ride (CY12 R/C) waarin de ride, cowbell en ook een crash te programmeren is.

baspedaal en kruk hebben een Meerprijs van € 75

Inruil mogelijk!


ROLAND
HD1
VERKOCHTDe Roland HD1 is de compacte alleskunner van Roland. Ook op deze kit heeft Roland niet bespaard op de kwaliteit en de voorgeprogrammeerde kits. Wel zijn de instelmogelijkheden een stuk beperkter en de voorgeprogrammeerde kits en geluiden beperkter in aantal. Een ideale kit voor diegene die van een simpele bediening houdt en/of weinig ruimte heeft en/of weinig geld wil uitgeven. Het voordeel van de Roland-kwaliteit is dat u met mij een afspraak kan maken, wanneer uw kind drumles heeft en u deze kit voor hem/haar wilt aanschaffen. Mocht uw kind binnen een half jaar geen interesse meer in drummen hebben, dan kunt u van tevoren een terugkoopverklaring met mij afspreken met een afschrijving met een maximum van € 90.

Set stokken en en nieuwe Pearl kruk hebben een meerprijs van € 39