FANTASTISCHE 4-DELIGE SET MUTE CYMBALS (LOW NOISE ) VAN ARBOREA VOOR DE PRIJS VAN € 199 ! NU OOK DE KOPERKLEURIGE VARIANT VOOR € 229 !

Handgemaakte Arborea Cymbals / Bekkens nu in Nederland!

Deze cymbals zijn bij de liefhebbers bekend.

Volledig op een ambachtelijke manier geproduceerd door de oudste fabrikant van koperinstrumenten van China.

De 4e generatie van een familiebedrijf zorgt ervoor dat zelfs specifieke wensen vervuld kunnen worden voor een zeer schappelijke prijs.

Hierdoor zijn vrijwel alle gewenste maten leverbaar!

Let wel op dat van een handgemaakte cymbaal alleen de prijs en afmetingen gelijk zijn! Iedere cymbaal heeft een eigen geluid ook al is deze van dezelfde serie met dezelfde afmeting.

Daarnaast hebben de Arborea's een geluid die moeilijk te vergelijken valt met de bekende cymbalfabrikanten waardoor iedere drummer het geluid van een Arborea zal en kan waarderen!

U bent dan ook van harte welkom om deze uit te proberen zodat u deze zelf kan testen en beluisteren . Er zijn gemiddeld meer dan 170 verschillende Arborea cymbals te testen van 12" hihat tot en met 24" ride !

U kunt dan de cymbals meteen meenemen die het beste bij u passen!


Ook bestaat de mogelijkheid om uit de verschillende series een set samen te stellen. 14" Hihat , 16" crash en 20" ride tegen een introductietarief van € 395 incl BTW !

U bent van harte welkom!