ATV aDrum. De huidige top voor een speciale prijs!

Nu speciale aanbieding !

€ 2,995

Voor meer informatie bel gerust 0648-083505. Inruil mogelijk!


De oplossing om geluidsoverlast tegen te gaan!

Door de ontwikkelingen van de afgelopen 10 jaar is een goed elektronisch drumstel absoluut een alternatief voor een akoestisch.

Mijn voorkeur voor Roland occasions heeft te maken met de allround kwaliteit. Roland drumstellen hebben zelfs na 10 jaar weinig tot geen mankementen en zijn voor de veeleisende drummer eenvoudig uit te breiden en te upgraden.

Mocht er ooit een defect zijn dan is dit vaak eenvoudig en goedkoop op te lossen.

De nieuwe speler op de markt is natuurlijk ATV. Wat mij betreft op dit moment de norm!

De geluiden uit de AD5 module zijn fenomenaal en de nieuwe A-drum is heeft een speelgevoel die een akoestisch drumstel erg dicht benaderd . De hihat doet voor het eerst wat u wilt en vooral ook op het juiste moment. De hihat is zeer snel wat komt doordat ATV voor de hihat als enige fabrikant een optische sensor gebruikt. Ook de cymbalen en toms zijn van een uitzonderlijk "playability" die met niets is te vergelijken!

Alle cymbals zijn rondom bespeelbaar en de ketels hebben 3 randtriggers en 3 veltriggers voor een natuurlijk speelgevoel en ter voorkoming van een hotspot (klap wanneer je recht op de rrigger slaat)

Echt de moeite waard om uit te proberen zodat je ontdekt hoe mooi elektronisch drummen tegenwoordig is!

ATV AD5 MODULE € 895

Dit is de drummodule waar veel drummers op hebben gewacht.

Deze module is maar voor 1 ding gemaakt: EEN ELEKTRONISCH DRUMSTEL AKOESTISCH LATEN KLINKEN !!

Alle geluiden zijn 1 op 1 opgenomen van bekende bekkenseries en drumstellen.

Niks gecomprimeerd, niks ingekort, duurt een tik op de Zildjian Ping ride in werkelijkheid 16 seconden, dan ook via deze module!

De chip in deze module is speciaal ontwikkeld voor ATV.

De oprichter van Roland zit achter het bedrijf ATV en heeft van de research en development afdeling van Roland personeel in dienst genomen die een andere koers wilden gaan varen dan wat Roland nu doet.

Deze module is simpel in de bediening en wie van spielerei houdt moet deze dan ook niet kopen.

De geluiden zijn echt geweldig en er komen iedere keer nieuwe opgenomen geluiden bij. Dit gaat via de soundstore waar voortdurend nieuwe geluiden beschikbaar komen die ATV heeft opgenomen.

De module is compatibel op Yamaha, Roland, Drum-Tec, 2-box en onze omgebouwde kits met eigen inbouwtriggers (zie eerste film hierlangs). Ook compatibel met externe triggers van bijvoorbeeld Ddrum. Wanneer u een ander merk heeft kunt u deze meenemen en dan testen wij of de ATV ook werkt.
Wij leveren de ATV AD5 af met 12 kits i.p.v. de standaard 5 en 70 instrumenten i.p.v. de standaard 49.

Maak gerust een afspraak zodat u vrijblijvend kunt testen!

0648-083505

Inruil van uw huidige module is mogelijk!