ATV EXS-3CY € 1.599

ATV EXS-3 € 1.399

ATV EXS-5 € 1.950

ATV aDrum € 3.499

ATV en hun filosofie .

Zoals bij de meeste drumliefhebers bekend is , hebben de oudoprichter van Roland ,  Ikutaro Kakehashi , samen met de oprichter van de V-drums van Roland en een groot deel van R & D van Roland , ATV opgericht .

De ontwikkelaars hadden veel nieuwe ideëen om de elektronische drumstellen op een hoger niveau te krijgen. Dit resulteerde in de AD5 drummodule die als eerste originele opgenomen drumklanken in cd kwaliteit kon weergeven met de laagste vertraging van alle drummodules ! (latency) Hiervoor moest een nieuwe (drum)processor worden ontwikkeld die ongelooflijk snel moet zijn zodat er geen hoorbare vertraging is wanneer u op het drumstel slaat.

De naam was dankzij deze drummodule meteen gevestigd !

In oktober 2017 kwam de aDrum uit die de top van de elektronische drums op zijn kop zet. De nieuwe technieken die hierin verwerkt zitten maken dat een er een ongekend speelniveau mogelijk is , mede dankzij de module . Zelfs de meest verstokte akoestische drummers heb ik verast zien staan!

De onbeperkte layers, de hihat die werkt met optische Sensor (geweldig!) , de 6 triggers per tom , 360 graden bekkens etc , zorgen ervoor dat de meest complexe shuffle ineens met gevoel te spelen is. Gewoon fenomenaal en ongekend !
De vraag was dan ook groot om grotendeels dezelfde kwaliteiten mogelijk te maken in een lagere prijsklasse. Zo is de EXS serie ontstaan.
De serie begint met de EXS-2. deze heeft al meteen 8" meshheads op de toms en kick(!!). De snare is een 10".

De EXS-3 en EXS-5 hebben grotendeels de techniek van het huidig topmodel, de aDrum.
Een dubbele hihat met een optische controller, 360 graden cymbals , 3 meshhead triggers zodat een hotspot verleden tijd is etc.etc.
De uigebreide omschrijving vindt u door hierboven op de button te drukken.

Wanneer u een afspraak maakt krijgt u alle tijd om alles te proberen zonder dat er andere klanten aanwezig zijn.
U kan dan zelf ervaren waarom dat ATV zo'n goede naam heeft opgebouwd in relatief korte tijd!

Interessant om te weten is dat wij de laagste prijsgarantie geven! Deze regeling geldt op basis van geen inruil.


Graag tot ziens!!


0648-083505