Ton Dijkman (drummer o.a. Marco Borsato)

One Two Trio maandelijks bij 538

One Two Trio

NIEUW € 1995 !

Nu al een complete ombouw inclusief ATV module voor € 1.995

Hierboven enkele gebruikers van een op maat gemaakt elektronisch drumstel van Maatwerk In Drums.

De hedendaagse hoogwaardige modules verdienen gewoon zeer gevoelige triggers en een mooi uiterlijk

Doordat ik zelf triggers heb ontwikkeld voor de akoestische ketels en stalen bekkens ontstaat er een natuurlijk speelgevoel omdat u normale afmetingen heeft van de ketels en de bekkens van staal zijn i.p.v. rubber of siliconen.
Dit i.c.m. de ATV AD5 module krijgt u een niveau van elektronisch drummen die u waarschijnlijk nooit verwacht had!

Neem een rondleiding in de afbeeldinggalerij en zie hoe mooi elektronisch drummen kan zijn !

U kunt zelf ervaren in mijn zaak hoe geweldig dit speelt EN klinkt waardoor deze sets steeds vaker gebruikt worden in studio's, kerken en tijdens optredens van groot tot klein !

Een indicatie in de vorm van een speelklare set o.b.v. een nieuwe Pearl Export ketelset naar keuze, inclusief ATV AD5 module, getriggerde mute cymbalset 4-delig van Arborea, geïntegreerde hihat-controller , gaasvellen en inbouwtriggers compleet voor € 2.995 !

Prijslijst inbouw triggers p/stk:

Snare met randtrigger: € 195

Tom en floor (enkele trigger): € 150

Kick : € 175

meerprijs randtrigger: € 45

Een set Arborea mute cymbals bestaande uit een 16" crash met dempfunctie, 18" crash met dempfunctie, 14" hihat met ingebouwde controller en een ride met bellfunctie i.c.m. een ATV AD5 module is € 1.595.

Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden.

Graag ontvang ik u na het maken van een afspraak zodat u zelf kunt ervaren hoe mooi en fijn elektronisch drummen kan zijn!

U ben van harte welkom!Akoestische low-noise (mute) Cymbalen elektronisch gemaakt

Hierbij wordt de trigger aan de binnenkant geplaatst. De ride krijgt een bell functie en de crashes een dempfunctie.

De hihat heeft een eigenontwikkelde controller die tussen de hihattop en bottom geplaatst.

Dit is natuurlijk een prachtige aanvulling voor ieder elektronische kit!
Deze ombouw is alleen i.c.m. met een ATV AD5 module waardoor de set compleet uitkomt op € 1.595. I.c.m. een andere module is mogelijk maar de module moet een snelle processor hebben een bepaalde instelmogelijkheden. Daardoor kan dit alleen in overleg met een andere module gecombineerd worden.

Het speelgevoel is natuurlijk anders en voelt veel prettiger aan dan de electrische kunstof cymbalen. Kom vrijblijvend testen.

Prijs van een complete set (16" en 18" crash, 20" ride en 14" hihat met controller is € 795.

ook is het mogelijk om voor een extra getriggerde 17" china te kiezen (compleet € 145) of 10" splash (€ 95 zonder dempfunctie)


Low Noise cymbals van Arborea € 195

Wellicht de meest verkochte mute cymbaalset van Europa?!

Sinds ik deze set aanbied zijn er in 2 jaar tijd 270 sets verkocht! de prijs/kwaliteit is absoluut uniek en werkelijk NIEMAND is ontevreden die zo'n Arborea set heeft aangeschaft! Het speelgevoel is erg goed en de volume v/d crashes is slechts 20% t.o.v. de normale akoestische crashes.

Lekker spelen zonder anderen tot last te zijn!

Enkele voorbeelden van drumstellen die omgebouwd zijn. Sommige gebruiken het hobbymatig. Steeds meer moet ik ze ook maken voor gebruik bij optredens en voor opnamestudios. Door de gevoelige triggers en de normale afmetingen speelt het heerlijk en met de juiste module uitermate geschikt voor optredens.