Ton Dijkman (drummer o.a. Marco Borsato)

One Two Trio maandelijks bij 538

One Two Trio

Dit Tama drumstel helemaal compleet, nieuw , elektronisch gemaakt met rack, kruk baspedaal , hihatstandaard, snarestand (Tama) etc. 6-delig zoals de afbeelding met ATV AD5 module € 4.495!

Prijslijst inbouw triggers p/stk:

Snare, tom en floor (enkele trigger): € 225

Kick : € 245

meerprijs dualtriggering: € 55

Een set Arborea mute cymbals bestaande uit een 16" crash met dempfunctie, 18" crash met dempfunctie, 14" hihat met ingebouwde controller en een 20" ride met bellfunctie i.c.m. een ATV AD5 module is € 1.895.
Meerprijs China met demping € 195
Meerprijs Splash zonder demping € 135
Meerprijs extra crash met demping € 175

Een aangeleverd 5-delig drumstel met ATV AD5 module, 4-delige getriggerde bekkenset met modulehouder, SD kaart , geïnstalleerd met back-up € 3.095 (zonder hardware)
Een Pearl Export ketelset van de EXX serie OF Tama Imperialstar naar keuze compleet zonder hardware € 3.495. Een hardwarepack met standaarden, baspedaal en kruk heeft een meerpijs van € 295 (i.c.m. een ombouw. Bij de Pearl is dan Pearl hardware aanwezig en bij de Tama, Tama hardware.)


Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden. Op de triggers en cymbals van Maatwerk In Drums zit 5 jaar 100% garantie. (niet overdraagbaar)

Graag ontvang ik u na het maken van een afspraak zodat u zelf kunt ervaren hoe mooi en fijn elektronisch drummen kan zijn!

U bent van harte welkom!Akoestische low-noise (mute) Cymbalen elektronisch gemaakt

Hierbij wordt de trigger aan de binnenkant geplaatst. De ride krijgt een bell functie en de crashes een dempfunctie.

De hihat heeft een eigenontwikkelde controller die tussen de hihattop en bottom geplaatst.

Dit is natuurlijk een prachtige aanvulling voor ieder elektronische kit!
Deze ombouw is alleen i.c.m. met een ATV AD5 module waardoor de set compleet uitkomt op € 1.895.
I.c.m. een andere module is mogelijk maar de module moet een snelle processor hebben een bepaalde instelmogelijkheden. Daardoor kan dit alleen in overleg met een andere module gecombineerd worden.

Het speelgevoel is natuurlijk anders en voelt veel prettiger aan dan de electrische kunstof cymbalen. Kom vrijblijvend testen.

Prijs van een complete set (16" en 18" crash, 20" ride en 14" hihat met controller is € 995.

ook is het mogelijk om voor een extra getriggerde 18" china te kiezen of 10" splash


Low Noise cymbals van Arborea € 195

Wellicht de meest verkochte mute cymbaalset van Europa?!

Sinds ik deze set aanbied zijn er in 2 jaar tijd 270 sets verkocht! de prijs/kwaliteit is absoluut uniek en werkelijk NIEMAND is ontevreden die zo'n Arborea set heeft aangeschaft! Het speelgevoel is erg goed en de volume v/d crashes is slechts 20% t.o.v. de normale akoestische crashes.

Lekker spelen zonder anderen tot last te zijn!

Enkele voorbeelden van drumstellen die omgebouwd zijn. Sommige gebruiken het hobbymatig. Steeds meer moet ik ze ook maken voor gebruik bij optredens en voor opnamestudios. Door de gevoelige triggers en de normale afmetingen speelt het heerlijk en met de juiste module uitermate geschikt voor optredens.