Aangezien de voorraad wekelijks veranderd, kan de website soms niet op tijd bijgewerkt zijn.
Ook kan het zijn dat uw drumstel wel aanwezig is of nog binnen gaat komen.
Schroom niet om een mail te sturen wat de huidige voorraad is of om uw wensen door te geven !
Naast elektronische drumstellen zijn ook losse onderdelen voorradig, drumkrukken, baspedalen, monitors, mixers, standaards,cymbals etc.
U vindt onder de algemene voorwaarden de mogelijkheden, garantievoorwaarden en uw rechten.

OVERZICHT bijgewerkt 04-01-2019

ATV aDrum

B-stock

VERKOCHT

Nu de fantastische ATV aDrum binnen als B-stock!

De liefhebber en klanten die bij mij zijn geweest weten dat de aDrum behooert tot het beste wat elektronisch drummen kan bieden. Fantastische originele opgenomen drumgeluiden in cd-kwaliteit, optische (razendsnelle) sensor voor de hihat, 360 graden bekkens etc!

Kom gewoon en geniet van dit fantastisch drumstel tegen een unieke prijs!

Tegen een speciale meerprijs kan een hihatstandaard baspedaal en drum kruk geleverd worden voor diegene die dit nog niet hebben

Roland

TD8

VERKOCHT

De Roland TD8 is een voormalige subtopper uit de Rolandserie.
Extra outputs, faders en verschillende volumeregelingen voor de uitgangen, hoofdtelefoon en inkomende muziek van jouw gsm/computer om fijn op mee te spelen.
Uiteraard ook zeer veel goede geluiden en kits van de bekende Roland kwaliteit!
Deze versie heeft de nieuwere v-cymbals en gaasvellen voor de toms en snare.
Een fantastisch drumstel die wel leveren met 3 maanden garantie op alles!

Kruk en baspedaal hebben een meerprijsvan 65.


Roland

TD9 extra VERKOCHT

Dit is een samengestelde
set .

De fantastisch TD9 module is gecombineerd met 4 toms van het type PDX8, voorzien van een VH11 hihat , een KD80 gaaskick, een PD105 snare, 2 x crash van het type CY8, 1 tripplezone ride CY12R/C een het grote en stevige rack van de TD12 met stalen rackklemmen.
Dankzij de TD9 module hebben alle toms dubbele zones zodat je ook in de randen aparte geluiden kan instellen. Ook in de crashes zijn 2 geluiden per crash in te stellen en in de ride zelfs 3. De PD105 snare heeft uiteraard een rimclick, rimshot en het normale snaregeluid.
De 8" gaaskick is uitermate geschikt voor een dubbel baspedaal.
Dit is een drumstel die is samengesteld door een liefhebber. Wij geven uiteraard gewoon 3 maanden garantie op alles zodat u maximale zekerheid heeft.
Ook kunt u uw Roland drumstel hierop inruilen.
Baspedaal, hihatstandaard en baskruk zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Mocht u deze nog niet hebben , regelen wij deze voor een aantrekkelijke prijs.

Roland

TD12

VERKOCHT


Deze TD12 ziet er keurig uit met een module waar het LCD prima leesbaar is en een rack die er keurig uitziet. De TD12 is een gewilde module bij studio's en professionele drummers. Door de vele (instel)mogelijkheden. Doordat er een mixer op zit, kan je snel de crashes, snare, toms e.d. harder of zachter zetten. Daarlangs heb je ook volume-draaiknoppen voor de master, mix in en phones, zodat je bijv. de inkomende muziek kan bijregelen. Dit was – na de TD20 - de topset van de vorige generatie Roland. Ook een meshhead voor de kick (KD85) en een VH11 als hihat.

Gewoon een heerlijk elektronisch drumstel voor de gevorderde drummer, studio's of gewoon een drummer die van topkwaliteit kan genieten.

INRUIL MOGELIJK!

Bij deze prijs is geen hihatstandaard, drumkruk en baspedaal inbegrepen.Dit is in overleg wel te leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Roland

TD6KV

VERKOCHT


De Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden !

baspedaal en kruk hebben een Meerprijs van € 45

Inruil mogelijk!