Hierlangs afgebeeld zijn de Odery Eyedentity Bubinga Sapela (6-dlg) nu € 1.550 linksboven !!

De Eyedentity RedRiver (6-dlg) nu € 1.450!!

Ook aanwezig een Redriver 6-dlg met 3 toms en 1 floor € 1.295!!

De speciale actie is de Odery Jam Session met de geweldige 22" kick! (boven deze tekst)

Deze set behoort tot de best klinkende drumstellen op de markt!

Nu slechts voor € 595 !! Dit is inclusief hihatstandaard, cymbalstandaard, cymbalstand aan de kick baspedaal en snarestand.

Bij aanschaf van een Odery een Sabian 3 delige SBR cymbalset voor slechts € 125 meerprijs i.p.v. € 199 .

Uiteraard kunt u ook kiezen voor de handgemaakte Arborea cymbals waarvoor u een speciale prijs kan verwachten !


Kijk een naar de afwerking van de hoops v/d kick, de kwaliteit van de optimounts, het verstelmechniek v/d snare, draaiknop voor 4 standen , etc!! Alles, maar dan ook alles, straalt liefde en kwaliteit uit ! Wat zeker zo belangrijk is, is het geluid. De Sapela/bubinga is erg strak maar heeft een hardere attack wat zeker gewaardeerd wordt door de stevige drummers ! De daaronder afgebeelde Red River heeft een zeer mooie volle kick en een allround klank die voor iedere muziekstijl geschikt is. De niet afgebeelde Jamsession (uit de Fluence serie (€ 595 incl. prachtige hardware) klinkt gewoon fenomenaal in zijn prijsklasse. Afwerking is ook top in vergelijking met de prijsklasse.

Overigens combineert Odery verschillende soorten hout en diktes per tom, snare en kick. Deze dure productie methode vertaalt zich terug in een uitgebalanceerde klank . De snare en kick hebben minder plies maar dikkere dan de toms bijvoorbeeld . Kijk hieronder naar het filmpje hoe de Identity met de hand gemaakt wordt.