Af en toe kom je van die dingen tegen waarop je ter plekke verliefd raakt !!! Prijs op aanvraag

Kevlar pedalen! Kevlar grondplaten! Direct drive! Titanium shaft! Titanium kloppers! Alle bewegende delen gelagerd! Overige staal is vliegtuigaluminium! Kloppers in hoek verstelbaar! Veersysteem inwendig! Kick bevestiging verstelbaar! Op maat gemaakte Flightcase!

Gewoon de top van de top!!! Geruisloos, CNC geproduceerd, Shaft is ruim 60 CM verstelbaar waardoor voor de liefhebbers de Hihatstandaard tussen de snare en linkerpedaal te plaatsen is !

De kevlar pedalen "longboard" en uiteraard is alles traploos in te stellen zoals de directdrive, de afstand v/d kloppers t.o.v. de kick. Ook is op foto 9 te zien dat zelfs de beater in hoek verstelbaar is.

Uiteraard welkom om dit prachtig stuk bij mij uit te proberen !


Prijs inclusief flightcase € 695

Het rechterpedaal is de stalen broertje van het dubbelpedaal. Het linkerpedaal is het laatste ontwerp. Buiten het feit dat ze er natuurlijk geweldig uitzien en machtig zijn afgewerkt, zijn ze volkomen geluidloos, spelingvrij (CNC geproduceerd) en alle bewegende onderdelen zijn lichtgewicht en voorzien van kogellagers. Doordat ze zijn voorzien van een direct-drive constructie i.p.v. een ketting is de respons direct .

Door de lage weerstand zijn beide pedalen zeer snel!


Alle afgebeelde pedalen zijn beperkt op voorraad.

linkerpedaal (DPP1) € 265                                                                                           Rechterpedaal (DPP2) € 325