Mijn naam is Hans Sprenger.

29 jaar geleden ben ik begonnen met akoestisch drummen en de laatste 10 jaar zit ik vrijwel altijd achter een elektronisch drumstel. Hoofdtelefoon op en je kan zelfs 's nachts genieten van de leukste hobby die er is!

U kunt bij mij in alle rust de drumstellen uittesten.

Op elektronisch gebied treft u bij mij ATV , Roland occasions, de custommade drumstellen met zelf ontwikkelde triggers en de Pearl E/merge (vanaf juli? 2019) aan.

Uiteraard heb ik ook akoestische drumstellen staan van de merken Pearl , Odery en de prachtige handgemaakte sets en snares !

Aangezien mijn hart steeds meer richting elektronisch drummen gaat, zullen de akoestische drumstellen langszaam verdwijnen uit mijn showroom.

Het is voor mij een uitdaging om niet alleen in standaard merken en hardware te voorzien. Daarom ben ik altijd op zoek naar uitzonderlijke drumspullen waarmee ik iets bijzonders heb. Dit kan zijn vanwege een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding, maar ook gewoon omdat ik het erg mooi vind!

Dat zie je onder het rubriek "smullen" en "custom made akoestisch" wat gewoon een genot is om naar te kijken en mee te werken.

Op het gebied van prijs/kwaliteit zijn de cymbals van Arborea een prachtig voorbeeld en zeker de moeite waard om te testen wanneer u op zoek bent naar cymbalen.

Omdat ik importeur ben van dit merk en als enige in Nederland dit merk voer, heb ik zeer aantrekkelijke prijzen. Een handgemaakte 3 delige cymbalset voor € 395 ! Arborea is trouwens een zeer bekend en populair merk in Azië, Noord-en vooral Zuid Amerika en het bedrijf maakt al 4 (!) generaties handgemaakte cymbals .

Ook op het gebied van uitzonderlijke prijs/kwaliteit heb ik eigen hardware (zadelkrukken, (dubbel)baspedalen, hihatstandaarden , racken etc) .

U begrijpt dat een bezoek aan Maatwerk In Drums een hele leuke EN interessante ervaring is!

In tegenstelling tot normale winkels werken wij alleen op afspraak zodat wij de klanten in alle rust kunnen voorzien van alle informatie en een kop koffie.

Ook kunt u dan alles goed uitproberen zonder dat anderen ook aan de gang zijn. Het heeft geen zin om cymbals te beluisteren terwijl een ander de akoestische drumstellen aan het testen is .


Heel graag tot ziens, u bent van harte welkom!